Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ήρθε η ώρα ο λαός της Κύπρου να πάρει τη κατάσταση στα χέρια του

Τις τελευταίες μέρες σε πολλές πόλεις της Τουρκίας , πλήθος κόσμου διαδηλώνει κατά της κυβέρνησης του Ερτογάν με αποτέλεσμα ο λαϊκός ξεσηκωμός των αγωνιστών Τούρκων διαδηλωτών να έχει οδηγήσει το αστυνομικό κράτος του Ερτογάν να κάνει ακραία χρήση βίας για τη καταστολή τους . Με τους τραυματίες να ξεπερνούν τους 1000 η κυβέρνηση της Τουρκίας δείχνει το αληθινό της φασιστικό πρόσωπο

 Ο λαϊκός ξεσηκωμός όμως δεν έμεινε εκεί , έχει  ήδη επεκταθεί στα κατεχόμενα , όπου μεγάλος αριθμός Τουρκοκυπρίων φοιτητών διαδηλώνουν κατά της Τούρκικης κυβέρνησης και απαιτούν ένα καλύτερο μέλλον .
ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΕ σήμερα είναι η ευκαιρία σου να βγεις στο δρόμο να διαδηλώσεις , να δώσεις αγώνα . Η λύση του εθνικού προβλήματος δε θα έρθει με το να κάθεσαι στο καναπέ και περιμένοντας τη πολιτική ηγεσία και το κάθε Ευρωπαίο να στο λύσει , θα έρθει όταν βγεις στο δρόμο ζητώντας την αποστρατικοποίηση του Νησιού , ζητώντας αυτό το οποίο δικαιούσαι τόσα χρόνια : Mια ενωμένη πατρίδα πλήρως αποστρατικοποιημένη και ανεξάρτητη . Χωρίς στρατούς κατοχής , έξοδο απ' τη σκλαβιά της Ε.Ε και επιστροφή της κυριαρχίας του νησιά στα χέρια του λαού της Κύπρου.


Ενωμένοι Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι μπορούμε για μια Κύπρο ενωμένη και Ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου